1 2 3 4

Twee woningen in Hoorn

klus_hoorn

Mijn laatste klus was twee woningen in Hoorn nummer 64 en 65. Beiden huizen moesten voor en achter geheel geschuurd en in de beits gezet worden. Ook de twee dakkappelen plus dakgoot voor en achter moesten geschuurd en gebeitst worden. De buren hadden ieder een andere kleur beits in gedachten de een wilde een wat lichtere kleur en de andere wat donkerder. Zo ook met de kozijnen en deurposten. Het belangerijkste is dat je dat altijd goed bespreekt en dat de klant tevreden is met zijn of haar keuze uiteindelijk moet u er mee leven en dat is uiteindelijk het belangerijkste. ook hadden beiden klanten problemen met hun dakgoot.

klus_hoorn

Nummer 64 had last van de voorkant. Na inpectie bleek dat de naad van de zinken bak los was, dat bleek dus mee te vallen. Was het niet het probleem dat de klant daar al wat jaren last van had, waardoor delen van de dakgoot verrot was. Ik heb toen overlegd met de klant en we hadden besloten delen te vervangen. Na inspectie was dat een goedkopere oplossing voor de klant. Het was nog niet nodig om de hele dakgoot te vervangen, maar de keuze lag bij de klant.Natuurlijk heb ik gelijk ook even de dakgoten schoongemaakt.

klus_hoorn

Huis nummer 65: Dit huis had een probleem aan de achterzijde. Na inspectie bleek de regenpijp verstopt te zitten onder de grond. De verstopping bleek zich in de tuin van de buren (nr.66) te bevinden.Omdat het probleem onder een vlonder lag heb ik voor een alternatieve goedkopere oplossing gekozen, dan de vlonder open te breken. Ik heb ervoor gekozen om het probleem in eigen tuin op te lossen door de leidingen om te leggen. Het probleem was opgelost en iedereen was tevreden. Ik heb ervoor gekozen de vlonder bij nr.66 niet uit elkaar te halen, want het risico bestaat bij een oude vlonder dat je hem niet meer in de oude staat terug kunt plaatsen.

klus_hoorn

Vervolgens heb ik ook bij nummer 65 de oude vlonder verwijderd en daar een nieuwe voor terug geplaatst. Als extra heb ik (van het vlonder hout) ook de trap naar de vlonder gemaakt en aan verscheidene zijkanten sierstrips aangebracht.De vlonder heb ik ook laten doorlopen als omlijsting van de tuin.De vlonder op 64 was op meerdere plaatsen verrot alleen de klant had niet de financiele middelen voor een nieuwe. Daarom heb ik alleen de verrotte delen vervangen van de vlonder. Zo kon de vlonder in ieder geval weer voor een tijd mee. Vervolgens hadden beide buren ook nog besloten om de schutting te vervangen. Geen probleem voor klussenbedrijfmike!

klus_hoorn

Let wel op dat je goed overlegd met je buren dat voorkomt problemen.

Beide buren hadden gekozen voor een hard houten schutting en nieuwe hard houten palen.

Na een dag hard zwoegen stond de schutting als een huis. Ik heb een prettige werkervaring bij beide klanten gehad. Beide klanten waren ook tevreden met mij , want via hen heb ik weer een paar nieuwe klussen gekregen.Waarom Klussenbedrijf Mike

Makkelijker kunnen wij het U niet maken...

  • Wij bieden U een totaalpakket.
  • Wij voeren Uw klus van begin tot eind uit.
  • Wij denken met U mee en zullen altijd proberen Uw kosten te beperken.
  • Wij komen gemaakte afspraken na.
  • Wij geven één jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Wij streven naar 100% tevredenheid.
  • Wij hanteren een ruime planning zodat elke klus met uiterste zorg wordt afgerond.

Laatste projecten