1 2 3 4

Schilderwerken

Binnenschilderwerk

schilderwerk

Een nieuwe verflaag doet wonderen in uw interieur. Vandaar dat klussenbedrijf mike veel zorg besteedt aan het binnenschilderwerk aan de wanden, ramen, kozijnen en deuren in de woon- of werkruimten. Hierbij hebben we oog voor zowel het schildertechnische als het esthetische aspect van het schilderwerk.

Het schildertechnische aspect
Hierbij letten wij op:

 • eventuele vocht- en constructieproblemen
 • welk verfsysteem er aangebracht moet worden op de te behandelen onderdelen
 • of de kitvoegen tussen het houtwerk en het glas nog in goede conditie zijn
 • of er geen openstaande verbindingen zijn
schilderwerk
Het esthetische aspect
Hierbij kijken we naar de specifieke wensen van de opdrachtgever. Maar bij elke klant letten wij altijd op drie belangrijke punten:
 • welke kwaliteit verwacht de opdrachtgever van het schilderwerk
 • de glansgraad (mat/zijdeglans/halfglans/hoogglans)
 • de afwerking. Moet alles mooi strak of juist een structuur (bijvoorbeeld door het gebruik van Kwarts structuurverf)

schilderwerk

Bij het binnenschilderwerk in bewoonde woningen en bedrijfsruimtes die in gebruik zijn proberen wij de overlast tot het minimale te beperken en wordt de werkplek aan het eind van de werkdag netjes opgeruimd.Buitenschilderwerk

schilderwerk

Schilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing, maar bovenal als bescherming van het hout of andere ondergronden. De meeste schade aan hout ontstaat vaak door verwaarlozing van het schilderwerk. Als men wacht tot de verf begint af te bladderen of te verouderen is het eigenlijk al te laat. Net als regelmatig bezoek bij de tandarts loont periodiek onderhoud bij schilderwerk. Om de kosten van het schilderwerk in de hand te houden is het dus van groot belang om te kiezen voor de beste kwaliteitsproducten en de correcte wijze van voorbereiding en applicatie.

schilderwerk

Het weer heeft een enorme invloed op het schilderwerk. Dit begint al bij het aanbrengen. Vandaar ook dat buitenschilderwerk beslist niet onder vochtige weersomstandigheden mag worden uitgevoerd. Ook felle zon is niet goed. Nadat het schilderwerk is aangebracht begint de slijtageslag met alle weersinvloeden: hitte en kou (krimpen en uitzetten van het hout), vocht, uv-straling, aanslag, etc. Hierbij hebben de liggende delen. zoals dorpels, deurkalven, windveren, afdekkingen van dakkapellen, kopse kanten van het hout en boven- en onderzijde van deuren en ramen het extra zwaar te verduren. Vandaar dat we aan deze delen standaard extra aandacht besteden. Tijdens ons inspectiebezoek kijken we zorgvuldig of de profileringen, vooral van gootlijsten, onderdorpels etc. voldoende kunnen afwateren. Vaak zijn bij herstel of vernieuwing kleine correcties mogelijk.

schilderwerk

Tenslotte kijken we zorgvuldig naar de aanwezigheid van houtrot of verwering. Zodra we dit constateren, zullen we aanbevelen deze plekken te herstellen d.m.v. een deelvervanging uit te voeren om problemen in de toekomst te voorkomen. Veelal nemen wij hiervoor een stelpost op in onze offerte.

Klussenbedrijf mike streeft ernaar om het schilderwerk optimaal aan u op te leveren. Een klant hebben is belangrijk, maar een tevreden opdrachtgever is voor ons het belangrijkste. En wij hopen dat het niet bij deze ene keer blijft maar dat we in de toekomst een vertrouwde partner in onderhoud voor u mogen worden.Waarom Klussenbedrijf Mike

Makkelijker kunnen wij het U niet maken...

 • Wij bieden U een totaalpakket.
 • Wij voeren Uw klus van begin tot eind uit.
 • Wij denken met U mee en zullen altijd proberen Uw kosten te beperken.
 • Wij komen gemaakte afspraken na.
 • Wij geven één jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.
 • Wij streven naar 100% tevredenheid.
 • Wij hanteren een ruime planning zodat elke klus met uiterste zorg wordt afgerond.

Laatste projecten