1 2 3 4

Tuinaanleg

Tuinrenovatie

tuinaanleg

Voor een metamorfose is niet altijd een nieuw tuinontwerp of een geheel nieuwe tuinaanleg nodig. Een kleine of grotere renovatie van uw (bedrijfs-) tuin kan wonderen doen.
Nodig ons uit en we komen langs om uw wensen te inventariseren. We geven u deskundig advies en u beslist welke renovatie het wordt. Voor een afspraak of vragen kunt u contact met ons opnemen

De aanleg van uw tuin wordt door klussenbedrijf mike gedegen voorbereid en uitgevoerd. Voor we beginnen hebben we al ruim de tijd genomen voor overleg en een zorgvuldig ontwerp, zodat er tijdens het werk geen onduidelijkheid zal ontstaan.

Tuinaanleg en duurzaamheid

tuinaanleg

De keuze van materialen,de werkwijze en de afwerking is mede gebaseerd op duurzaamheid aangezien u over enkele jaren nog steeds graag plezier wilt hebben van uw tuin! In de tuinaanleg ziet u de creativiteit van ons tuinontwerp terug. Heeft u vervolgens nog een wens? Onze kwaliteit zit ook in de nazorg voor de tuin.Wat wij een mooie tuin vinden? Die tuin waar u tevreden mee bent!

Waarom klussenbedrijf mike voor het aanleggen van uw tuin?

tuinaanleg

Een tuin aanleggen lijkt misschien makkelijk, maar dat is het niet. Een tuin leeft en ziet er ieder seizoen weer anders uit. Als u er het hele jaar door van wilt genieten, is het beter om bij een specialist in tuinaanleg advies in te winnen. Die weet precies welke planten u kunt combineren en wat wanneer bloeit. En wat te denken van een paar in het oog springende elementen, zoals een boom of een waterornament? Geef uw tuin een eigen identiteit.

tuinaanleg

Een klein beetje verandering (bijvoorbeeld tuinaanleg bestrating) maakt vaak al verschil. Maar ook weten wij de kwalitatieve hoogstaande producten voor u uit te zoeken, zodat de tuin ook op termijn zijn uitstraling houdt. Denk aan het wegtrekken van de kleuren uit betonstenen. Schuttingen die naar een paar jaar uit elkaar vallen omdat deze niet geschroefd zijn maar met nietjes is vast gezet. Of een vlonder die niet RVS geschroefd is, maar met goedkope schroeven is bevestigd.Waarom Klussenbedrijf Mike

Makkelijker kunnen wij het U niet maken...

  • Wij bieden U een totaalpakket.
  • Wij voeren Uw klus van begin tot eind uit.
  • Wij denken met U mee en zullen altijd proberen Uw kosten te beperken.
  • Wij komen gemaakte afspraken na.
  • Wij geven één jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Wij streven naar 100% tevredenheid.
  • Wij hanteren een ruime planning zodat elke klus met uiterste zorg wordt afgerond.

Laatste projecten